Heeft u een vraag? Bel ons vrijblijvend op 0529 - 471928

Overige ongevallen

Loslopend dier

U heeft letsel opgelopen door een (los)lopend dier dat niet uw eigendom is of een dier dat ontsnapt is aan de aandacht van de eigenaar. De eigenaar is in alle gevallen verantwoordelijk en bijna altijd aansprakelijk.

Tekortschietend wegbeheer

Overige ongevallenOp de openbare weg bent u ten val gekomen door een gat in de weg, een slechte en/of gevaarlijke verkeerssituatie. Regelmatig komt het voor dat de wegbeheerder tekort is geschoten in het onderhoud van wegen, fietspaden, trottoirs e.d.

Omvallende bomen

Tijdens een storm valt een boom op uw auto waardoor er letsel is ontstaan. Bij nader onderzoek blijkt dat de boom al jaren dood hout had en het omvallen te wijten is aan onvoldoende controle door de eigenaar (provincie, gemeente e.d.).

Vallende onderdelen van opstallen

Door vallende onderdelen van opstallen (zoals bijvoorbeeld een stellage bij een verbouwing) kan letsel ontstaan.  Veelal is de eigenaar aan te spreken omdat dat de eigenaar een wettelijke verplichting heeft de opstallen goed te onderhouden en te controleren.

Direct contact opnemen met Van Cuijk

Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke begeleiding kunnen we een goede partner voor u zijn, wanneer u ons op de hoogte wil brengen van uw situatie dan kunt u ons mailen of het formulier op de contactpagina invullen. Binnen twee werkdagen nemen we dan contact met u op.